26 полици за книги што ќе ви дадат одлични идеи

Инспирација за вашата домашна библиотека!

Literatura.mk

1. Рафтови за оние што ја сакаат библиотеката на „Убавицата и ѕверот“

1

 2. Сон за спална соба

2

 3. Инспиративна домашна канцеларија што си ја посакува секој писател

34. Удобна и шарена библиотека, создадена за дружење

45. Восхитувачка, од под до таван библиотека

5 6. Стилизирана спирала

67. Огромна библиотека

78. Светларник во домашната канцеларија

8 9. Удобна спална – библиотека-соба
9
10. Полици за сонувачи

10 11. Старомоден, романтичен дизајн

1112. Модерно место

1213. Привлечна соба за читање
13
14. Колекција на радоста

14 15. Совршено срце
15
16. Библиотека во организирано безредие

16 17. Мирно, кул ќоше
17
18. Уникатно организиранa библиотека
18
19. Магични купчиња со книги

19 20. Рустична библиотека

20

 21. Ултрамодерен ѕид на книгата

2122. Виножитни полици

22 23. Библиотека-светилка
23
24. Или задоволство од светлина
24
25. Вистинска фантазија

25 26. Скришно место

26

View original post

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.