25 креативни DIY идеи за обележувачи на книги

Погледнете го изброт што го направивме со идеи за и самите да си направите некои од овие обележувачи за книги. Потребни ви се само обична хартија или во боја, ножички, малку лепак, фломастери/маркери, молив, линијар, пенкало и многу креативност и фантазија. Инспирирајте се од следните фотографии и направете си уште денес!

1153

 

347-630x419

bookmark010

444-630x839

540

caa3f47d3e4adb08f7e9c6b169a799b3

 

738

838

 

937

1038

1154-630x419

1238

1436

1535-630x840

1635

1735-630x923

1834


1934-630x521

2035-630x839

2135

2523-630x409

bokmerkene2

diy-page-corner-bookmarks

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.