Десетте најдобри книги за 2016 година според „Амазон“

Според Амазон, најдобрите книги за 2016!

Literatura.mk

Едно од многубројните задоволства во сезоната на празници се листите за најдобри работи. Како што годината се наближува до својот крај, експертите од секоја фела ги наведуваат најдобрите филмови, книги, музика, статии од списанија – најдоброто од баш сè. Тоа е шанса да се види кои се најдобрите дела и идеи што ги пропуштивте во последните 12 месеци и е совршена можност да се популаризира вашата читачка листа за претстојната година. Малкумина се подобро оспособени да составуваат такви листи од „Амазон.ком“. Онлајн-мегапродавницата нема недостиг од прегледи, броеви на порачки, па дури и уредници во својот персонал што ги прочешлуваат милионите книги што ги нуди таа, извлекувајќи ги најдобрите сто книги на годината. Нивната листа ги вклучува мошне дискутираните социјални коментари, лесно читливите книги и историски дела. Еве ги најдобрите десет со кои ќе почнете да го пополнувате вашиот електронски репертоар за 2016 година.

1-amazon

  1. „Верби и бесови: Роман“, од Лорен Гроф

View original post 497 more words

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.