Полици за книги од дрво

Да се има што повеќе книги во домот е најголема желба за сите библиофили, а вистински предизвик подоцна е нивното сместување. Книгата е секогаш паметна инвестиција, но за оние кои редовно ги купуваат недостатокот на слободен простор станува проблем.

За таа цел, денес имаме креативен предлог. Изработени од BespOak Interiors, овие полици се оригинални и интересни, а се дизајнирани на тој начин што ниту еден производ не е ист како претходниот.

Создаваат амбиент кој е во допир со природата, а доколку сте повешти би можеле дури и да ги направите сами.

12345678

Извор: DivianArts

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.