Литература.мк отворија книжарница!

Во последно иако се чини дека луѓето имаат помалку време за читање, сепак изгледа дека интересот за читање книги повторно почнал да расте!

Читателите во Македонија имаат ново катче каде ќе можат да си купат книга по нивна мерка! Станува збора за новоотворената книжарница на Литература.мк со локација на улица Македонија.
Книжарницата нуди избор на голем број различни дела, а вие би требало да ја посетите доколку ви потреба подновување со нови наслови!
Да се надеваме дека ќе расте бројот на читатели, а книжарниците ќе одговорат со понуда на книги за сечиј вкус.
Им посакуваме среќа на Literatura.mk (нивната фб страна), и многу продадени книги и задоволни читатели!
Еве ја и нивната веб страна доколку сакате да направите онлајн купување:
literatura.mk

Сликите се преземени од: DivianArts

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.