Промоција на нова книга во издание на Матица!

Ви претставуваме една информација која ја прочитавте во самиот наслов!
Се работи за најновата книга на писателката Марија Лозаноска со наслов „Другата“ во издание на Матица.

15232060_1852649708303636_2414748426615969679_n

Ова е нејзина втора книга и со нетрпение очекуваме да ја прочитаме.
Сместена во Лондон. Борба помеѓу ниската класа и благородништвото во големиот град. Помеѓу неморалните луѓе и Бакингамската палата. Стремеж да се најде средината на еден човек. „Другата“ е роман за нељубовта кон себе и што е потребно за таа посакувана самодоверба во време на материјалното. Во „Другата“ има љубов која никогаш не е дозволена. Нејзе ќе ја дозволат само читателите.

Писателката има сопствен блог кој можете да го посетите на следниот линк: Писателката од Лозана.

На следниот фб настан можете да дознаете повеќе за промоцијата на книгата која ќе се одржи на 21.12.2016.

15578709_886872641450316_2513253651839393800_n

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.