„Дневна доза љубов“

Неопходна, движечка и мотивирачка сила која ни го разубавува животот е токму љубовта.
Погледнете ги следниве илустрации кои ја покажуваат љубовта во наједноставните работи:

Илустрации за вистинска љубов

Не се потребни повеќе зборови.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.