„Дневна доза позитивност“

 

Како еден повик може да спаси нечиј живот?
Повеќето од нас знаат да искоментираат како не е добро децата уште од мали да работат на мобилни телефони па и да ги поседуваат, ама во овој случај ова четиригодишно момче докажува дека понекогаш е корисно малите деца да знаат да ракуваат со мобилните телефони.
Зошто? Затоа што знаејќи како да го отклучи телефонот го свртел бројот на татко му и го повикал за да му каже дека неговата мајка лежи на подот и дека не ѝ е добро. Во прашање биле неколку минути во кои малиот брзо реагирал и ѝ го спасил животот на својата мајка. 
Кликнете на линков: Повикот на четиригодишно дете ѝ го спаси животот

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.