„Дневна доза на нешто убаво“

Здраво! Од денес почнуваме со „рубриката“ -„дневна доза“ и речиси секој ден ќе објавуваме по некоја инспиративна сторија и уште многу други интересни содржини кои знаеме дека сигурно ќе ви се допаднат.
Почнете го денот со убава мисла и слободното време паметно искористете го. Сите имаме избор, а вашиот избор би требало да биде: дневна посета на нашиот блог.
За да ја земете дневната доза на убавина и позитивност и насмеани да ги прифаќате секојдневните предизвици.
Од денес почнуваме со 15 стории кои докажуваат дека љубезноста навистина е покрај нас!

Еве линк до изворната статија:
15 стории кои докажуваат дека љубезноста е покрај нас!
Клик на истата за да видите и прочитате за што станува збор.
Безразлика за каков вид на помош станува збор, секогаш е убаво кога постојат луѓе кои се великодушни и сакаат да помогнат без да имаат добивка од тоа. Тие доволно постигнале и кога се наградени со благодарност за нивната добрина.

На светот му требаат повеќе вакви! А, јас сум сигурна дека постојат уште вакви животни приказни кои не се документирани и за кои не знаеме, но сепак се случуваат.
Да го разбудиме човекот во нас, бидувајќи човек некому може да му го смениме животот!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.