Роденден му е на блогот!

Славиме 3 годинки. Пораснавме многу изминатиов период, направивме промена во насловот на блогот, па од „Светла точка во мракот“ сега сме „Крајбрежјето на два спротивни светови“ се обидувавме да бидеме активни колку што ни дозволуваше времето, но целата посветеност и работа придонесуваат за постојано зголемување на бројот на читатели и нивно уважување на нашата работа и верност. Ние сме многу мал тим, кога викам мал мислам на две личности кои се многу блиски, а се сосема различни светови. Последните неколку месеци ја имам неа како засилување, а претходните две години работев сосема сама и со гордост можам да кажам дека кога нешто те исполнува уживаш работејќи го, макар немала никаков профит од нештото. Не пишуваме за слава и за популарност, пишуваме за своја душа и ова е местото каде што нашите дела оживуваат и остануваат да бидат прочитани и ценети од верните читатели.
Не пишуваме за да имаме некаква добивка или некакво признане, освен секако задоволството кое само по себе е најголема придобивка, а признанието си доаѓа само по себе кога некои пријатели или колешки ќе те пофалат и ќе ти упатат коментар дека многу им се допаѓа тоа што го правиш.
Продолжуваме да бидеме присутни во вашето секојдневие, зошто Крајбрежејто на два спротивни светови е наше секојдневие!
Нека е честит роденденот. 🙂
3-year-anniversary.jpg

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.