За што?

За неизговорените зборови.
За недораскажаните приказни.
За недоиспеаните песни.
За премолчените чувства.
За пропуштените шанси.
За непроспиените ноќи.
За промаршените цели.
За невозвратените љубови.
За недовршените поеми.
За неразбирливте прашања.
За нерешените дилеми.
За несфатливите одговори.
За неправилните избори.
За неуспешните обиди.
За неодобрените молби.
За неприфатените барања.
За неиспробаните новини.
За недоискажаните чувства.
За нереалните вистини.
За невистинските реалности.
За недоживеаните моменти.
За незапомнетите спомени.
За еден живот.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.