Славиме 2 години постоење!

blog birthday

 

Точно две години откако за првпат светла точка во мракот стана дел од моето, а и од вашето секојдневие. Полека, но сигурно прераснуваме во тоа што отсекогаш сме биле, нешто што вреди, катче во коешто не е залудно потрошена ниту една минута.
Можеби нема да се стекнете со знаење, тука не обработуваме информации кои мора да ги знаете од типот совети, корисни работи и здравствени совети (за тоа си постојат други веб-портали), она што го правиме се вика: „Внесување светлина во еден тмурен ден“. Ова може да се протолкува на повеќе начини, но најсигурно е дека ако побарате поубаво, сигурно ќе најдете нешто за ваша душа дури и ако не сте љубител на пишаниот збор, ќе се заинтересирате да видите што крие овој блог на кој интензивно се работи веќе две години.
Ќе се надоградуваме во секоја смисла, ќе стануваме подобри и поинтересни, со нов изглед и нови содржини.
Приказната светла точка ќе продолжи да трае, ќе сјаеме во секој поглед и ќе бидеме дел од вашиот свет доколку ни дозволите.

2-year-blog-anniversary

Capture

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.