Хаику поезија (12)

tumblr_loxc27GlkV1qm580bo1_500

Во тивката ноќ
маглата беше тука
тие јасни ко сон.

Во глува доба
се ѕвери на таванот
несоница пак.

Утрото јасно
го надвладеа спокој
се насмевна пак.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.