Хаику поезија (2)

night

Во  доцниот час
повикуваш на помош
доаѓа тага.

Сакаш да плачеш
посилно е од тебе
но, сега насмев.

Меланхолија
ти го одзема здивот
вдишуваш среќа. 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.