Не сакам да знам

Од очи душа зборува, срце не заборава
многу болка остана,  но сепак горда сум на сѐ
сѐ е јасно за тебе и дека нема враќање.
Не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш
и не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш.
Немав сили, не можев, не можев да кажам сѐ само молчев пред тебе
сега кога доцна е сфаќаш што изгубивме
и подобро не можевме и не сакам да знам јас каде си и не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш.
Сакам да бидеш нешто што трае, нешто што нема крај
и бевме едно и што и да е следно никогаш нема да знам.
Не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови,
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш!

 

Текстот е превземен од оваа песна:
http://www.youtube.com/watch?v=1tavdZFxRzA

 

I-dont-want-to-know-what-life

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.