Една година блогирање

Поттикната од желбата некаде да си ги искажам чувствата или да зачувам некои мои лични текстови и дела го направив блогов.
Им благодарам на сите што сакаат да ме читаат, на оние на кои им се допаѓа моето пишување, продолжете да ме читате, а тие што превртувате очи на секој мој текст, нема потреба воопшто да го читате ни ова.
Иако не сум активна како што бев на почетокот, сепак може да се очекуваат нови постови.
Поздрав и имајте убава вечер!1blog

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.