“Догледање на старата, добредојде на новата”

Останаа уште 24 часа до почетокот на новата 2014та година. 2013 полека, но сигурно изминува и останува забележана како уште една година која изминала и со себе донесла некому радост, некому тага, а некому и двете. Се надевам дека повеќето од вас ќе ја паметат по убави нешта. 

Пред секој од нас постојат 365 празни листови од книгата Живот кои ќе треба да ги испишеме.

Нека ве прати здравје, бидете среќни и испишувајте ги 365те страници со многу љубов, успеси и остварени желби и цели.

Нека 2014та биде ваша година, исполнете ја со позитивни и само убави работи.

Посакајте си нешто кога сказалките ќе отчукаат 00:00 и правете сѐ што е во ваша можност да го остварите.

Среќни Новогодишни и Божиќни празници!

download

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.