Писмо до ТЕБЕ

Драг ТИ, баш ти што го читаш ова. Не знам каде си и со кого, но знам дека ако го читаш ова си на вистинското место. ;-)Насмевни се. Не си сам. Секогаш има некој кој мисли на тебе.Денес е Недела.Отсекогаш ме потсетувала на заеднички ручек со семејството или ручек кај баба и дедо на село.Но, оваа … Продолжи со читање Писмо до ТЕБЕ

Advertisements

Љубовта е силна

Поцврста и од најјаката карпа поголема и од највисоката планина, кого ли љубиш? Колку љубов имаш во себе?Можеш ли да ја забележиш љубовта околу тебе?Ќе ја најдеш во најблискиот парк, на улица покрај старото дрво, во продавница и во зоолошка, в училишна клупа или во автобус, неа ја има насекаде. И кога мајката го држи детето … Продолжи со читање Љубовта е силна