Затоа што…

Затоа што така требало да биде.

Затоа што небото е сино.
Затоа што постоиш ТИ.
Затоа што ветерот ти ја мрси косата.
Затоа што си сега тука и го читаш ова.
Затоа што си ОВДЕ со некоја причина.
Затоа што знаеш што сакаш.
Затоа што знаеш што не ти треба.
Затоа што сакаш да бидеш успешен.
Затоа што уживаш во музиката.
Затоа што не знаеш дали си вљубен.
Затоа што си среќно заљубен.
Затоа што го сакаш.
Затоа што ја сакаш.
Затоа што можеш.
Затоа што знаеш.
Затоа што заслужуваш.
Затоа што веруваш.
Затоа што СИ.
Уште милион зошто и уште толку затоа што. 🙂

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.