Блескај

Да заблескаш одвнатре е голем предизвик нели?
Светкај за мене, биди ми ѕвезда водилка.
Заблескај во полн сјај, во заслепувачка светлина.
Блескај во мракот и осветлувај ми го патот кој треба да го изодам.
Ти си мојата светлина која ми ги буди сите заспани емоции.
Ти си мојата светлина која ми го прави денот посветол, а ноќите блескави.
Блескај за мене ти, како што најдобро знаеш.

http://www.youtube.com/watch?v=ZUWvXERYJfk

Image

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.